HomeBezinning & VerdiepingKringwerk (wijk oost) >>

Kringwerk (Wijk Oost)

Gemeenteavonden

Bijbelkring

In wijk west zijn aantal bijbelkringen:

• Bijbelkring voor ouderen. Deze bijbelkring is bedoeld voor gemeenteleden van 70 jaar en ouderen wordt gehouden op woensdagmorgen.
  • Donderdagavondbijbelkring. Deze bijbelkring is bedoeld voor alle gemeenteleden en vindt - zoals de naam al zegt - plaats op donderdagavond.
  • Huisbijbelkringen. Binnen de gemeente zijn er zo'n 16 huiskringen. Meer informatie hierover vindt u bij Huisbijbelkringen.