Mentorcatechese 12-16 jaar

Zodra het winterseizoen is gestart gaat  ook de mentorcatechese weer beginnen. We komen bij elkaar op donderdagavond om 19.00 uur. We kijken en luisteren naar de presentatie van ds. van Trigt of Gert-Jan Anker. Daarna gaan  we in kleine groepen van ongeveer 6 tieners o.l.v. je mentor  uiteen en denken verder na over het thema. Om 20.00 uur sluiten we af en is er in de bovenzaal wat te eten en te drinken.

De kernwoorden voor dit seizoen zijn:

Ontmoeten en Ontdekken, en natuurlijk samen met jou!

Catechisatie is een plek van ontmoeting; Ontmoeting met God en elkaar. God wil jou ontmoeten, want: jij bent gedoopt in Zijn Naam, jij maakt deel uit van Zijn gemeente, jij mag in Zijn Gemeente met jongeren contact hebben. Door die ontmoeting valt er ook van alles te ontdekken. Wie is God, wat betekent het om Jezus te volgen, hoe kan je in deze tijd christen zijn?

Misschien wel lastige vragen, maar door erover te praten kan het al makkelijker worden.

Ga de uitdaging aan en doe met ons mee.

Voor meer informatie kan je terecht bij: ds. J.C. van Trigt, 078-6154937.

Klik hier voor de mentoren van de catechese.