JONGEREN

ONTMOETING

AVONDEN

Informatie over Jongeren Ontmoetingsavonden

In de Wijngaard aan het Oosteind worden tijdens de schoolperiode op zaterdagavond jongeren ontmoetingsavonden georganiseerd.

GebouwOosteindWe zijn daar in het seizoen 2009/2010 mee begonnen. De avonden hebben een open karakter en zijn bedoeld voor jongeren vanaf klas 4 van het voortgezet onderwijs. De Wijngaard is een gezellige ruimte die plaats biedt aan maximaal 40 jongeren.

We hebben wat lekkers te eten en te drinken. Soms draaien we een film of gaan we iets sportiefs doen. De zaal is open vanaf 19:45 uur.

We beginnen om 20 uur met wat te zingen en een inleidend praatje over een actueel bijbels onderwerp. Om 20:30 is er vrij inloop en is er ruimte voor gesprek en ontmoeting.

We sluiten rond de klok van 22:00 uur met dankgebed de avond af.

Kom ook eens langs, gezelligheid maak je met elkaar.

Contactpersonen: Sjaak Korteland, Albert van de Graaf, Peter Nugteren, Hans van Uden,

dinsdag, 2 september 2014

woensdag, 3 september 2014