HomePublicaties & MediaWerkgroep Internet
logo-ww-small

Werkgroep Internet

Op deze website is alles te vinden wat te maken heeft met de Hervormde Gemeente te Papendrecht. Of het nu gaat om materiele informatie over de gemeente (gebouwen, orgels) of om verenigingen, geloofszaken: alles gaat op deze website een plaatsje krijgen.

Werkgroep
Benieuwd wie er zoal in de werkgroep zit? Klik hier

Functioneel
Voor sommige pagina's is het vereist dat de bezoeker is aangemeld bij de website. Aan de rechterkant van de website is de mogelijkheid tot aanmelden (of registreren). De adresboeken (met gegevens van gemeenteleden) zijn ook enkel beschikbaar voor geregistreerde bezoekers.

Technisch
Deze website is gebouwd met behulp van Joomla! wat vroeger bekend was onder de naam Mambo. Later zullen we hier nog opsommen welke componenten en modules zoal gebruikt zijn.

dinsdag, 2 september 2014

woensdag, 3 september 2014

maandag, 8 september 2014

zondag, 14 september 2014
start zondagsschool Sionskinderen

Alle kinderen uit groep 1 en 2 zijn van harte welkom in de grote zaal beneden bij Sionskinderen 1. Alle kinderen uit groep 3 en 4 (en iemand ook al uit groep 5) zijn van harte welkom in de kleine zaal beneden bij Sionskinderen 2.

woensdag, 17 september 2014
Wijkkerkenraad Oost