HomePublicaties & MediaWerkgroep Internet
logo-ww-small

Werkgroep Internet

Op deze website is alles te vinden wat te maken heeft met de Hervormde Gemeente te Papendrecht. Of het nu gaat om materiele informatie over de gemeente (gebouwen, orgels) of om verenigingen, geloofszaken: alles gaat op deze website een plaatsje krijgen.

Werkgroep
Benieuwd wie er zoal in de werkgroep zit? Klik hier

Functioneel
Voor sommige pagina's is het vereist dat de bezoeker is aangemeld bij de website. Aan de rechterkant van de website is de mogelijkheid tot aanmelden (of registreren). De adresboeken (met gegevens van gemeenteleden) zijn ook enkel beschikbaar voor geregistreerde bezoekers.

Technisch
Deze website is gebouwd met behulp van Joomla! wat vroeger bekend was onder de naam Mambo. Later zullen we hier nog opsommen welke componenten en modules zoal gebruikt zijn.

woensdag, 1 oktober 2014

maandag, 6 oktober 2014

maandag, 6 oktober 2014
Inleveravond verjaardagsfonds

Alle bezorgsters hartelijk welkom in de Ark van 7 tot 8!

dinsdag, 7 oktober 2014

woensdag, 8 oktober 2014